Hvilket undertøy bør man ha under festkjolen?

comments (0) August 27th, 2019     

Pin It

aamir12 aamir12, member
Love it! no recommendations

 

Valg av undertøy er ofte første steg når det kommer til å kle seg for fest. Noen ganger ønsker man bare at undertøyet ikke skal vises under kjolen, mens andre ganger kan man bruke undertøyet for å fremheve ting eller skjule noe. Undertøy er altså ikke bare undertøy, og det finnes en rekke valg å ta stilling til for at undertøyet og kjolen skal fungere sammen.

Unngå at bh-en vises

Mange kjoler har detaljer som åpen rygg, tynne stropper eller er stroppeløse og i disse tilfellene kan det være utfordrende å unngå at bh-stroppene eller andre deler av bh-en vises. Det finnes derimot en rekke gode produkter og løsninger man kan benytte seg av for å unngå at bh-en vises når du har pyntet deg til fest. Når det gjelder selve bh-en finnes det modeller hvor man kan fjerne bh-stroppene, slik at bh-en blir stroppeløs og de ikke synes. Et annet alternativ er å kjøpe gjennomsiktige stropper som man kan bytte de ut med, dersom man ikke synes man får like god støtte uten stropper.

Dersom problemet er en dyp utringning eller at stoffet sitter litt løst over brystet, kan dobbeltsidig teip være en livredder. Teipen kan man feste der det fungerer best, enten til hud eller til undertøyet for å holde kjolen på plass. Man kan selvsagt også velge å gå uten bh, og her kan man bruke såkalte nipple covers om man ikke ønsker at brystvortene skal vises gjennom kjolen. Enda et alternativ er å bruke de populære selvklebende bh-ene i silikon som ikke har noen stropper eller hekter som vil kunne vises.

Velg en farge på undertøyet som passer til kjolen

Særlig om man går med en festkjole i et litt tynt og gjennomsiktig stoff bør man tenke gjennom fargevalget på undertøyet. Spesielt i direkte sollys er det fort gjort at undertøyet kan skimtes gjennom kjolestoffet og det kan derfor være lurt å sjekke dette hjemme på forhånd. For å minimere sannsynligheten for at undertøyet vises bør man enten ha samme farge på undertøyet som på kjolen, eller bruke sort undertøy til mørke farger og beige, hudfarget undertøy til lyse og hvite antrekk. Mange tror at hvitt undertøy ikke vil synes om kjolen er hvit, men det sikreste fargevalget for å unngå synlig undertøy er faktisk hudfarget undertøy.

Push-up eller hold-in

Mange bruker undertøy som har en funksjon,i tillegg til den åpenbare funksjonen å være undertøy. Særlig hold-in har blitt et mye populært valg for å holde ting på plass, og spesielt om man har en tettsittende kjole. Push-up bh-er kan også være fine alternativer om man har en mindre byste og ønsker at kjolen skal se mer utfylt ut enn hva den ellers ville gjort. Her finnes det en rekke typer og modeller å velge mellomog det viktigste er derfor at undertøyet er komfortabelt på, at det ikke vises gjennom kjolen og at det ser naturlig ut. Det kan derfor være greit å prøve seg litt frem til man finner ut hva som fungerer best.

 

posted in: necklace, fabric, hair accessory, white, blue, red, green, dress, pink, black, yellow, orange, top, purple, brown, shirt, leather, date night, violet, navy, grey, marigold, party dress

Comments (0)

You must be logged in to post comments. Click here to login.